Leer beter opkomen voor jezelf in workshop

Diever

Vind jij het ook lastig om grenzen te stellen? En zeg je ‘ja’, terwijl diep van binnen ‘nee’ klinkt? In de gratis workshop ‘Beter opkomen voor jezelf’ op zaterdag 23 juni van 13.30 uur tot 15.30 uur in de bibliotheek van Diever leer je hoe je je grenzen beter kunt aangeven en hoe je respectvol ‘nee’ kunt zeggen.

De workshop wordt gehouden door psychologe Ron Julia Root en fysiotherapeut Monique Uneken uit Diever in het kader van de campagne ‘Niemand meer ziek van stress!’ die zij dit voorjaar zijn gestart. Hierbij werken zij samen aan preventie van stressklachten.

De workshop is de eerste in een serie waarmee mensen ondersteund worden om stressklachten voortijdig aan te pakken. ‘Als je te veel en te vaak geneigd bent om te doen wat sociaal gewenst is in plaats van wat je zelf wilt, kan dit veel stress geven. Tijdens deze workshop geven we de deelnemers handvatten hoe ze hierin de juiste balans kunnen vinden. We gaan speels aan de slag in kleine groepjes’, legt Ron Julia Root uit.

Aanmelden: info@praktijkajroot.nl of monique@fysioplusdiever.nl.