Open dag in de Johannes de Doperkerk

Vledder - De Stichting Behoud Vledderkerk houdt op zaterdag 27 april een open dag in de Johannes de Doperkerk in Vledder m de veranderingen na de interne verbouwing te tonen. Donateurs en belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur.

Doel van de verbouwing is om de fraaie kerk meer multifunctioneel te maken voor de inwoners van Vledder en wijde omgeving en zo ook de kerk te behouden voor de toekomst.

Concerten

Zo kunnen er vanaf heden in de kerk ook concerten plaatsvinden, tentoonstellingen, huwelijken en uitvaarten met en zonder predikant en bijzondere jubilea worden gehouden. De bestuursleden zijn aanwezig om je te informeren over het heden en verleden van de Johannes de Doper Kerk en de informatie wordt ondersteund doormiddel van een video.

Ook is er gelegenheid om zich aan te melden als donateur van de Stichting Behoud Vledderkerk. Dit kan al vanaf 5 euro per maand. De komende jaren wil de stichting nog veel plannen realiseren zoals de kerk in het middelpunt zetten doormiddel van een passende buitenverlichting. Voor deze en andere plannen is nog veel geld nodig.

Het bestuur wil de inwoners van Vledder en omgeving voor nu en de toekomst graag op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Je kunt je aanmelden door je e-mail adres te sturen naar famph@vos@gmail.nl of via de website www.vledderkerk.nl.