Zomerbeurs levert mooi bedrag op

Havelte - De tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs die in het eerste weekend van april plaatsvond in De Veldkei in Havelte, was een succes. De opbrengst van deze zomerbeurs is 2750 euro.

De kleding die niet is verkocht op de beurs, is aangeboden aan verschillende goede doelen. Dit zijn Onderwijs voor Gambia, Kledingbank Westerveld en Stichting ORA.

Het doel van Stichting Kinderkleding- en speelgoedbeurs Havelte is het sponsoren van activiteiten die ten goede komen aan de Havelter jeugd van 0 t/m 13 jaar. Met de opbrengst van de beurzen sponsort de Stichting onder meer de Havelter kerstmarkt en het Havelter Oranje Comité met de kinderactiviteiten, de kindermiddag van het Havelter Volksfeest, de Voedselbank Westerveld en het schoolzwemmen van OBS de Bosrank.

Verzoek indienen

(Sport) verenigingen in Havelte kunnen een verzoek bij de stichting indienen voor een sponsorbedrag. Rugbyclub The Big Stones heeft dit onlangs gedaan voor materialen en de survivalvereniging heeft een donatie gekregen voor een nieuw onderdeel van de survivalbaan.

De organisatie van de beurs is dankbaar voor de hulp van alle vrijwilligers en de kleding- en speelgoedinbrengers. Dank is er ook voor de sponsoren AH Abe Brouwer, COMFORTUIN, Bruggeman en CommVorm.

Voor meer informatie over het aanvragen van een sponsorbedrag: www.kledingbeurshavelte.nl