Jeugd tennist voor lekkere pannenkoeken

Dwingeloo - Op de banen van TV Westrup vond zaterdag 11 mei een tennis-pannenkoekentoernooi plaats. ’s Middags stonden 21 jeugdleden van de vereniging op de banen. Ook enkele niet-leden mochten een balletje mee slaan.

Twee en een half uur lang werden allerlei wedstrijden gespeeld met verschillende soorten ballen. De langzame rode ballen voor de jongste deelnemers en de wat snellere oranje- en groene ballen voor de oudere kinderen. In het lekkere zonnetje werden leuke wedstrijden gespeeld.

De kinderen hadden bijna geen tijd om een stukje watermeloen te eten of om wat te gaan drinken. Gelukkig gingen, nadat alle wedstrijden waren gespeeld, de pannenkoeken er echt wel in. De jeugdcommissieleden hadden veel langer in de keuken gestaan dan de tijd die de kinderen nodig hadden om de pannenkoeken op te eten.

Een aantal jeugdleden gaf aan dat dit het leukste tennistoernooi ooit was. Extra leuk omdat ook niet-leden mee mochten spelen. Tevens vonden ze dat elk toernooi wel met pannenkoeken afgesloten mag worden en dat het een heel gezellig toernooi was.

Mees, Ot, Moinak en Martijn waren uiteindelijk de spelers die de meeste punten in hun klasse hadden gescoord. Ze kregen daarvoor een daverend applaus.

Het eerstvolgende toernooi is op zondag 29 juni, dan wordt tussen 10.00 en 13.00 uur een Jong-Oud toernooi gehouden.