Nieuwe muzieklespraktijk in Uffelte

Uffelte - In Uffelte opent deze maand een nieuwe muzieklespraktijk haar deuren. Muziekliefhebbers of starters kunnen er terecht voor lessen (dwars)fluit en piano, voor beginnerscursussen op beide instrumenten, samenspelen en pianobegeleidingen.

Om te starten met lessen op dwarsfluit of piano is muzikale kennis wel handig maar niet perse nodig. Docente Wilma Sijbrandij heeft na haar conservatoriumstudies in Nederland en Engeland jarenlang lesgegeven aan beginnende tot zeer ver gevorderde leerlingen uit Leiderdorp en omstreken en doet dat nu nog met veel enthousiasme een paar dagen per week. Daarnaast is er nu tijd en ruimte een praktijk op te bouwen in de gemeente Westerveld waar zij en haar man neergestreken zijn.

Brede kijk

Jaren van ervaring hebben geresulteerd in een brede kijk op het lesgeven. Alle leerlingen zijn verschillend en komen met andere motivaties en talenten naar de lessen. Daardoor zullen ook alle lessen van elkaar verschillen. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gestimuleerd om samen te spelen

De lessen worden gegeven in Uffelte waar in een aparte lesruimte een piano, vleugel en keyboard voor de lessen aanwezig zijn. Een fluit kan voor de eerste maanden gehuurd of geleend worden. In overleg kunnen er ook lessen aan huis gegeven worden in een straal van 15 kilometer rond Uffelte.

Voor een nadere kennismaking kan een gratis proefles aangevraagd worden. Zie: www.fluitles.nl.