DA Drogisterij de Brink viert 10-jarig jubileum

Dwingeloo - Michelle van Eck is in 2009 begonnen als zelfstandig drogist onder de naam DIO drogisterij de Brink. Sinds januari dit jaar is de naam veranderd in DA drogisterij de Brink. De winkel bestaat dus tien jaar en dat wordt gevierd.

Michelle van Eck wordt bijgestaan door Agnes, Niesje, Jannie en Angela, ook deze dames zijn gediplomeerd en gecertificeerd. ‘Wij vormen al die jaren een geweldig team.’

DA drogisterij de Brink heeft ter ere van het jubileum speciale acties in de week van 18 tot en met 25 mei. Zo vindt dinsdag 21 mei van 11.00 tot 16.00 uur een Weleda huidadvies plaats en krijgt iedereen die zich opgeeft op vrijdag 24 mei een make-up advies van John van G. Dat is nog niet alles want tijdens de jubileumweek krijgt iedereen bij inlevering van een bon uit de folder 15, 20 of 25 procent korting op een artikel naar keuze.

Huidanalyse

Nieuw is de aanschaf van een huidanalyse-apparaat. ‘Middels dit apparaat wordt het huidtype van het gehele lichaam bepaald om aan de hand daarvan advies te kunnen geven en daarvoor, indien nodig, producten aangeschaft kunnen worden. De prijs hiervoor is € 2.50, die hebben we bewust laag gehouden om iedereen de gelegenheid voor een advies te geven. Zowel dames als heren kunnen een huidanalyse laten maken,’ legt Michelle uit.

Extra service

De zaak is meer dan een drogisterij alleen. Bij DA drogisterij de Brink kun je ook pasfoto’s laten maken, hier terecht voor tenaamstelling van een kentekenbewijs en ING bankzaken regelen. Verder is het bedrijf aangesloten bij Post.nl.

Kortom, niet alleen tijdens het jubileum, maar zeker ook daarna is er genoeg reden om eens binnen te lopen bij de DA drogisterij de Brink. Wees welkom van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.