Altijd Hartelijk Welkom bij The Easton

Dwingeloo - Sylvia Verpoort en haar echtgenoot Rien hebben hun droom verwezenlijkt aan het Westeinde 29 in Dwingeloo. In de rustieke boerderij hebben zij de fysieke theewinkel The Teaspoon en een Bed & Breakfast gerealiseerd.

Het bakhuisje behorend bij de boerderij is veranderd in de theewinkel waar 120 soorten thee, servies en alles op dat gebied te verkrijgen is. Niet alleen thee, maar ook lekkere koffie en huisgemaakte appel- en blauwe bessentaart en huisgemaakte soepen behoren daarbij.

Fantastisch toeven

‘Sinds november hebben we drie B&B kamers voor zes personen. Dit loopt verbazingwekkend goed, maar ja, het is hier ook fantastisch toeven’, zegt Sylvia trots. In de grote tuin, die grotendeels door Rien wordt verzorgd en onderhouden, staan gezellige zitjes om te genieten van al het gebodene. Gieters in diverse kleuren en in de vorm van een grote theepot zijn te koop.

Het is verder mogelijk om een high tea vanaf twee tot zestien personen te reserveren. ‘We maken alles zelf en dat vinden de mensen lekker.’ De theewinkel is nu ook online te bezoeken. ‘Deze webwinkel is voortgekomen uit het feit dat veel gasten de vraag stelden of het mogelijk was thee online te bestellen. Ik ben er wel achter gekomen dat een leuke webwinkel opzetten een kunst is. Maar ik ben de uitdaging graag aangegaan, wat ook wil zeggen dat de webwinkel beetje bij beetje wordt aangepast en ingevuld, in de hoop dat winkelen in mijn webwinkel als plezierig en gemakkelijk wordt ervaren. Ondanks dat veel online gebeurt via www.theaspoon.nl, probeer ik zo persoonlijk mogelijk de klanten/gasten van dienst te zijn, zodat ‘theedrinken’ ook thuis door ruiken en proeven een belevenis is.’

Het echtpaar is bezig om de kapschuur op te knappen. ‘Wanneer een high tea is gereserveerd en het weer het niet toelaat buiten te vertoeven, dan kan deze in de kapschuur plaatsvinden.’

Wat de openingstijden betreft: als de vlaggen buiten hangen kan iedereen een kopje thee of koffie komen proeven. ‘En bellen kan altijd op (06) 18645856’, besluit Sylvia.