Workshopdag voor amateurzangers

Wilhelminaoord - Altijd al tips en tricks willen ontvangen over beter stemgebruik, zuiverder zingen, een mooiere klank maken en meer willen leren over de fijne kneepjes van (koor)zang?

Geef je dan op voor de workshop van zangeres en pedagoge Henriëtte de Groot en pianist Tjako van Schie in kunst- en muziekcentrum RondoM in Wilhelminaoord op zondag 16 juni van 09.30 tot 17.30 uur.

Populair

Zingen is van alle tijden en van alle mensen, maar is nu populairder dan ooit. Er zijn in Nederland drie keer zoveel koren als voetbalclubs. Waarom is zingen zo populair? Omdat het fijn is om te doen: je maakt muziek en bent zelf het instrument. Zingen is bovendien gezond: je traint de spieren van de rug en de buik en je longen raken beter in vorm door je ademhaling tijdens het zingen. Iedereen kan zingen en het is een misverstand dat je al goed moet kunnen zingen voordat je aan zangles begint.

Net zoals bij andere instrumenten moet je ook bij zingen je instrument goed leren bespelen. Henriëtte zal op de workshop, bijgestaan door Tjako aan de vleugel, aan de hand van gezamenlijke oefeningen en voorbeelden op inspirerende wijze de workshops verzorgen.

De prijs voor de workshop is inclusief lunch en een optreden van Henriëtte de Groot en Tjako van Schie. Aanmelden kan via tjschum@gmail.com. Sluiting van de inschrijving is 1 juni.

Voor meer informatie kun je bellen met (06)-53681895. RondoM is gevestigd aan de Linthorst Homanstraat 22 in Wilhelminaoord. Kijk ook eens op www.rondomusicmanagement.nl/rondom.html.