Kick-off Westerveld Toppers in Dwingeloo

Dwingeloo - In sportcomplex de Hulsebosch is op donderdag 29 augustus van 16.00 tot 18.00 uur de feestelijke aftrap van een nieuw sportprogramma voor kinderen in de gemeente Westerveld.

Het sportprogramma is speciaal ontwikkeld voor kinderen van zes tot en met 12 jaar die onder deskundige begeleiding willen sporten.

Aansluiting

Iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur wordt er onder begeleiding van trainers, beweegcoaches van de gemeente Westerveld en een kinderfysiotherapeut een sportles gegeven aan kinderen die nu aansluiting missen bij een reguliere sportvereniging. Iedere maand komt een andere sport aan bod zoals, voetbal, volleybal, taekwondo of zwemmen. De lessen worden aangepast naar het niveau van het kind. Het schooljaar start met de feestelijke kick-off met een stormbaan, springkussen en andere leuke activiteiten.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of neem telefonisch contact op via 14 0521. Deelname is gratis.

Westerveld Toppers is ontstaan vanuit volleybalvereniging DOK en wordt uitgevoerd in samenwerking met FysioPlus en de beweegcoaches van de gemeente Westerveld. In totaal werken er tien verenigingen mee aan de uitvoering van Westerveld Toppers.