Wie wil aan het werk bij het OERmuseum?

Diever - Het OERmuseum houdt een speciale avond om nieuwe vrijwilligers te inspireren op donderdag 20 juniin het Oermuseum in Diever van 19.30 tot 21.30 uur.

Het OERmuseum is helemaal vernieuwd en is aangepast aan wat vandaag de dag van een museum mag worden verwacht. Het museum vernieuwen is een hele klus, een museum draaien is dat ook. Een 20-tal vrijwilligers, gastheren en -vrouwen, schoonmakers, klussers, opleiders, wandelgidsen, fietsgidsen, rondleiders en workshopverzorgers zorgen er voor dat het OERmuseum elk jaar van 1 april tot eind oktober voor het publiek is geopend. Er is een vaste groep vrijwilligers maar het museum zoekt uitbreiding.

Vrijwilligerswerk

Wie geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk in het OERmuseum of gewoon eens wil ervaren wat het is is welkom op de speciaal daarvoor belegde avond op donderdag 20 juni. Na een korte introductie wordt het hele museum rustig bekijken.

Ook is er alle gelegenheid om van gedachten te wisselen met de vrijwilligers die die avond ook aanwezig zijn en vragen kunnen beantwoorden.

Kijk ook eens www.oermuseum.nl om een eerste indruk te krijgen.