Markt, karikaturen en live muziek tijdens Vledderfestival

Vledder - In de Dorpsstraat en op het Lesturgeonplein wodt op zondag 23 juni het Vledderfestival gehouden. Bezoekers die over de markt willen struinen, zijn van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Daarnaast is er eenrommelmarkt.

Er is onder meer een optreden van het akoestisch duo Hester en Femke Tadema uit het zuiden van Friesland. Onder melodieuze instrumentale begeleiding zingen de zusjes hun zelf geschreven nummers en covers.

Karikatuur tekenaar

Deef Smits is cartoonist en sneltekenaar in hart en nieren. Naast zijn tekenstudio is Deef regelmatig te vinden op beurzen en congressen waar hij de rode draad van lezingen visualiseert. Hij heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd en vele mensen op humoristische wijze getekend. Op 23 juni komt Deef naar Vledder waar de bezoekers graag op papier zet. Naast de zusjes Tadema komt Oosting Draaiorgels om muziek van het grote draaiorgel De Twee Draken te laten horen.

Aanmelden voor de rommelmarkt is niet nodig. Belangstellenden (ook kinderen) kunnen een plekje zoeken op het Lesturgeonplein.