Voormalige Walhof in Diever heropend

Diever - De eerste gasten hebben afgelopen maandag 1 juli weer kunnen genieten van lekker eten en drinken aan de Hezenes 6 te Diever. Direct tegenover het Shakespearetheater in N.P. Het Drents-Friese Wold is Villa BlauwHemel geopend met het Grand Café.

Op de locatie van de voormalige Walhof is de eerste helft van dit jaar hard gewerkt om een levendige plek te maken waar je lekker dineert, luncht en geniet van een goede kop koffie met verse taart of een verkwikkende cocktail.

‘Aan het uitzicht is niets veranderd’, aldus Ruwan Berculo, Algemeen Directeur. ‘Dat is en blijft subliem.’ Binnen is er wel een hoop gebeurd. Het pand straalt na jaren leegstand weer volop. ‘Veel aandacht is gegeven aan bar en keuken’, zo haalt Chef Mikael Lindqvist aan. ‘Dit is het kloppend hart van het bedrijf waar ik met mijn team alle ruimte heb om de lekkerste drankjes en gerechten in het zicht van de gasten te bereiden.’

Villa Blauwhemel

Villa BlauwHemel is alle dagen geopend, behalve op dinsdag. Welkom vanaf 10.00 uur. Tot 22.00 uur is de keuken open, dus er is geen reden tot haast. Honden zijn eveneens welkom op het heerlijke terras alsook binnen.

‘Voorafgaand aan de Shakespeare voorstellingen serveren we vlot een heerlijk diner om zodoende tijdig in het theater plaats te kunnen nemen. In het najaar vindt het Openingsfeest plaats. Parkeren doe je gemakkelijk voor de deur op het gloednieuwe parkeerterrein.’

Reserveren en meer informatie omtrent menu en de vele mogelijkheden voor bruiloften, vergaderingen en partijen: zie www.villablauwhemel.nl.