'Franse Fratsen' van het Openluchtspel Havelte

Havelte - Het Openluchtspel Havelte nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken bij ‘Franse Fratsen’. Een voorstelling over het najagen van je dromen, het ouder worden en over de liefde.

De voorstelling vindt plaats op 17 juli om 20.30 in het Openluchttheater De Speulkoele in Havelte en is geschreven door Haye van der Heyden.

Franse Fratsen

Een eigen huisje in Frankrijk, wie droomt daar nou niet van. Gerard heeft zo’n idyllisch Frans huisje gekocht. Online, zonder het eerst te bekijken. Evelien, zijn vrouw, heeft hem nog zo gewaarschuwd, want als Gerard en zijn goede vriend Aeldert daar aankomen blijkt het idyllische huisje een enorme bouwval.

Met goede moed gaan de mannen aan de slag, maar ze worden al snel afgeleid door de aanwezigheid van de prachtige Franse buurvrouw Isabelle. Bibi, de Nederlandse makelaar die al enige tijd op het Franse platteland woont, ondersteunt de mannen waar ze kan. Via Skype houden Evelien en dochter Sophie alles goed in de gaten. Zal Gerard zijn droom op tijd af hebben voor de komst van zijn vrouw en dochter?

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar bij bij de kassa van het theater of bij Tourist Info Havelte (Toegangspoort Holtingerveld). Telefoon: (0521) 34 12 22. Meer informatie is te vinden op www.openluchtspelhavelte.nl.