Weet jij te overleven tijdens de Nachtelijke Beleving in Havelte?

Havelte - In Havelte vindt op 19 en 20 juli de Nachtelijke Beleving plaats. Dit is een wandeling van 1,5 uur met onderweg unieke theatrale belevenissen. De route loopt door Havelte, en begint en eindigt voor café-restaurant ’t Knooppunt aan de Dorpsstraat 21.

Voor deze gelegenheid is de Brink gezellig aangekleed, er is live muziek, een Oer-hap en een drankje. De verhaallijn van de Nachtelijke Beleving is erg actueel en belooft veel spektakel, een van de scenes vindt namelijk plaats in het zwembad. Terwijl de Maya’s een nieuwe datum aan het prikken zijn, wetenschappers de plastic soep proberen op te ruimen, de overheid debatteert over vermindering van CO2-uitstoot, tikt de tijd gestaag verder.

Wat als morgen plots de wereld vergaat? Wat zou jij doen? Vechten, vluchten of verkrampen... Stap in een wereld vol rakettenbouwers, pratende plastic soep, oneindige regenbuien, overstromingen, en ramptoeristen. Sta zelf aan het roer, ga terug naar je oer. Nu maar hopen dat we het overleven.

De Nachtelijke Beleving vindt plaats tussen 20.00 en 22.30 uur. Elk half uur vertrekt onder leiding van een gids een groep. Deelnemers kunnen dus kiezen op welk tijdstip ze willen vertrekken.

Kaarten zijn online verkrijgbaar www.shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/nachtelijke-beleving-oer, te koop bij de Tourist Info op de toegangspoort Holtingerveld of bij de kassa op de avond zelf.