Muzikale afsluiting van Oogstdag was een feest

Lhee - Zoals vanouds is ook dit jaar de Oogstdag in Lhee afgesloten met muziek in de feesttent. Ditmaal stond de tent aan de Oosteresweg, op het land van de familie Duiven. Een gouden greep, gezien de gunstige aanrijroutes.

Bijna 1000 bezoekers bezochten de feestavond en zij waren getuige van het succesvolle optreden van onder meer The Dirty Daddies. De stemming zat er vanaf het begin goed in. Zowel oud als jong uit Lhee, Dwingeloo en diverse omliggende dorpen genoten van de muziekavond. De saamhorigheid was optimaal.

De organisatie voor deze avond, bestaande uit Rik en Richard Wijntjes en Jaap Koster, allen woonachtig in Lhee, kan terugzien op een geslaagd feest. Na enige startproblemen betreffende de locatie van de feesttent en de hiervoor vereiste vergunning, is alles alsnog prima geregeld en zijn de nodige papieren bijtijds door de organisatie ontvangen.

Het drietal wil alle bezoekers, de beveiliging, parkeerwachters, EHBO, omwonenden en alle anderen die maar iets met deze feestavond te maken hebben, bedanken voor deze geslaagde avond. Ze hopen in 2020 op wederom een succesvolle afsluiting van de Oogstdag.