Franse Fratsen zet Havelte op z'n kop

Havelte - Het najagen van dromen, ouder worden en de liefde. Daar draait dit jaar de voorstelling Franse Fratsen van het Openluchtspel Havelte om. Het is zaterdag 24 augustus,m woensdag 28 en vrijdag 30 augustus te zien.

Franse Fratsen is een bewerking van het stuk Bravo!, geschreven door Haye van der Heijden. Het stuk gaat over Gerard, die een idyllisch huisje in Frankrijk heeft gekocht. Online…. Zonder het eerst te bekijken, of te overleggen met zijn vrouw Evelien. Wanneer Gerard daar samen met zijn beste vriend aankomt, blijkt het idyllische huisje een enorme bouwval te zijn. De mannen gaan met goede moed aan de slag, maar worden al snel afgeleid. Vanuit Nederland houden Evelien en dochter Sophie alles goed in de gaten. Zal Gerard de bouwval op tijd weten af te krijgen voor de komst van zijn gezin?

De regie is in handen van Sabine Osinga, die in het verleden ook als regisseur heeft gewerkt voor onder meer Productiehuis Valentijn. 

 

De voorstelling is nog te zien op zaterdag 24 (aanvangstijd 19.00 uur) en op woensdag 28 en vrijdag 30 augustus, aanvangstijd 20.30 uur. Ter plekke is koffie, thee en koek verkrijgbaar. Verder ontbreken in de pauze de borrelhapjes en warme worst natuurlijk niet. Goed om te weten: het is vanaf dit seizoen niet meer mogelijk om zitplaatsen te reserveren. De kaartverkoop gaat via www.openluchtspelhavelte.nl en bij de TIP in Havelte, van Helomaweg 18, Havelte (bij toegangspoort Holtingerveld).

Het Openluchtspel Havelte nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken bij Franse Fratsen. Een voorstelling over het najagen van dromen, het ouder worden en de liefde.