Bezoekers genieten van bluesfestival

Dwingeloo - Het was zaterdag in Dwingeloo voor veel liefhebbers van hoofdzakelijk bluesmuziek een fantastische dag. Het Siepelblues Bockfestival vond plaats.

Op zeven locaties in Dwingeloo waren in samenwerking met het Ondernemersfonds Westerveld diverse bands gecontracteerd. Niet alleen kon geluisterd en gedanst worden, ook kon het gecombineerd worden met een diner op enkele locaties.

‘Het is geweldig verlopen. Velen begonnen ’s middags bij de Bospub, om via een diner bij Hotel Wesseling of Hotel de Brink, de muziek bij ’t Hof van Dwingeloo, Onder de Eiken, De Riete, en de Zaagkoele hun favoriete muziek te beluisteren.’ Dit waren niet alleen Dwingelers overigens, enkele gasten uit Amsterdam vonden het zeer bijzonder dat zoiets in een betrekkelijk klein dorp georganiseerd wordt. Ook zij proberen volgend jaar weer te komen.

De toegang was gratis en dat was zeker te merken aan de grote opkomst. ‘We hebben genoten, heerlijke muziek beluisterd, gezellig een glaasje gedronken en lekker gedanst’, vertelt een bezoeker.

‘Voortaan wordt het ieder jaar georganiseerd en wel op de eerste zaterdag in oktober, dan kun je je afspraken daar op afstemmen’, aldus de organisatie. ‘Dit wil je niet missen.’