Installatiebedrijf Leo Stolk stopt met winkelverkoop

Dwingeloo - Na dertig jaar stoppen de winkelverkopen van Installatiebedrijf Leo Stolk aan de Entingheweg. Klanten kunnen op vrijdag 20 december voor de laatste keer terecht voor artikelen in de zaak.

‘Leo blijft zijn werkzaamheden gewoon door doen hoor’, zegt echtgenote Hanneke. ‘Het is alleen dat met de winkel stoppen. Vrijdag 20 december zijn we voor het laatst open. Vanaf november gaan we ‘uitverkopen’, zeker wat betreft de huishoudelijke grote en kleine artikelen.’

Het echtpaar heeft de knoop doorgehakt. Hanneke, die de winkel runde, geeft aan dat ze het met veel plezier heeft gedaan. ‘De verkopen in die dertig jaar liepen altijd goed tot de laatste jaren. Toen hadden wij ook last van de verkopen via internet. Mede daarom hebben we besloten te stoppen met de winkel. De rek is er uit en voordat de rek er bij mij uitgaat, moet je stoppen’, zegt ze met een lach.

Leo gaat vanuit het woonhuis aan de Batingheweg 4 zijn werkzaamheden voortzetten, zoals onder andere het renoveren, aanleggen en verbouwen van badkamers en de nodige installatieveranderingen in woningen en op campings. Hanneke verricht aldaar de hand- en spandiensten, waaronder de administratie.

‘Graag wil ik onze vaste klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij gehad hebben in die dertig jaar’, wil Hanneke nog even kwijt.

Wat er gaat veranderen in het pand aan de Entingheweg is nog niet zeker. Het is in ieder geval geschikt voor de detailhandel en wonen.