Schilderskring exposeert in de regio

Diever/Dwingeloo - De Schilderskring exposeert momenteel op meerdere plekken in de gemeente. Zo zijn er werken te bekijken in de bibliotheek in Diever en in Zorgcentrum de Weijert in Dwingeloo.

Bij de bibliotheek in Diever zijn tijdens de openingstijden de werken van van Nelleke Hessels te bekijken. Nelleke schildert ongeveer tien jaar met acryl op doek, meestal zijn het afbeeldingen, soms met een knipoog naar de realiteit. Het werk van Netty Mulder hangt ook in de bibliotheek. Netty heeft zich gespecialiseerd in het vastleggen van onze buitenlandse medemens in zijn prachtige kleuren, facetten en leeftijden.

Zorgcentrum

In Zorgcentrum de Weijert in Dwingeloo is het werk van drieleden te bewonderen. Ingrid Engel fleurt met haar kleurige abstracte schilderijen onder andere de eetzaal op. Gerda Karsten heeft haar werken waaronder prachtige dieren, acryl op doek, bij de zithoek in het restaurant hangen. De werken van Netty Mulder zie je direct bij binnenkomst in de hal.

Behalve acryl werkt Gerda ook graag met fijne penstreken opgevuld met aquarelverf. Het werk van Netty Mulder zie je direct bij binnenkomst in de hal.