Ga mee op fietsreis door het ‘andere Spanje’ met Jan Bartelds

Havelte - Woensdag 20 november geeft avontuurlijke fietser Jan Bartelds in bibliotheek Havelte een lezing over zijn fietsreis door Spanje. De roots van Jan Bartelds liggen in Havelte. Jan laat zich inspireren door alles wat op zijn weg komt.

Jan ontdekte dat achter de Pyreneeën een bijzonder land ligt met een rijkdom aan natuur, cultuur en een rijke geschiedenis. Een prachtig, veelzijdig en inspirerend fietsland. Hij neemt aanwezigen mee op de historische (fiets) routes (Maestrazgo, Zilverroute, El Cid) en voert langs stille Spaanse wegen, vergezichten, eenvoudige bergdorpjes met doodgewone en soms eigenzinnige Spanjaarden. Met zijn voorliefde voor cultuur en literatuur gaat hij in op zijn inspiratiebronnen, zoals schrijver en Spanjekenner Cees Nooteboom. Elke fietsdag is een nieuw avontuur met verrassingen. Laat je tijdens de lezing verrassen en inspireren door een avontuurlijk fietser.

De lezing is in bibliotheek Havelte en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aanmeldingen en informatie: info@bibliotheekhavelte.nl of 088 0128225.