Ondernemersfair brengt veel mensen op de been

Diever - Na een bezoek aan de vijfde Ondernemersfair Westerveld in en rondom scholengemeenschap Stad & Esch te Diever, blijkt dat de gemeente enorm veel actieve ondernemers kent.

Afgelopen zaterdag en zondag hebben ruim 4000 belangstellenden uit de regio kennisgemaakt met de vele ondernemers die zich presenteerden met de slogan ‘zien, doen en beleven’. Er was een mooie route uitgezet en er was voldoende parkeerruimte. Overal, ook buiten, was wel iets te doen, te beleven en te zien en kregen de bezoekers iets aangeboden, zoals lekkere hapjes, kleine drankjes en uiteraard reclamemateriaal. Ook voor de gezondheid was de nodige aandacht.

Alle ondernemers hadden veel werk en aandacht besteed aan hun stand. Zo kon bij de stand van de Coöp. uit Diever, al fietsend een heerlijke smoothie worden gemaakt, konden belangstellenden op de massagestoel van shiatsupraktijk Harate uit Vledder heerlijk relaxen en was er veel te doen bij de aanwezige bouwbedrijven. Tevens waren er stands met kleine hapjes en menu’s voor de kerstdagen. Bezoekers konden ook kans maken op mooie prijzen. Opvallend was dat velen met de groene emmer van Bouwbedrijf Kampen in de hand liepen, waar van alles in kon worden meegenomen. Makelaar Zandbergen deelde rugtassen uit.

De demonstraties van de speurhonden trok behoorlijk wat bekijks. Dit was ook zo bij het zaagwerk van Henri Koeling; hij maakte ter plekke prachtige beelden.

Het was een bijzonder Ondernemersfair, waar voor jong en oud ontzettend veel te beleven en te genieten was.