Verkiezing Dwingeler van het jaar

Dwingeloo - Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat Stichting Dorps Activiteiten weer op zoek gaat naar de Dwingeler van het jaar 2019.

Bij deze jaarlijkse verkiezing wordt gezocht naar een persoon of organisatie die in het lopende jaar een bijzondere prestatie heeft verricht. Dit kan door bijvoorbeeld extra inzet, uitzonderlijke prestaties, een mooi initiatief of op geheel andere wijze.

Tijdens de nieuwjaarsborrel op vrijdag 3 januari bij Grand Café Hotel de Brink wordt de winnaar bekendgemaakt in het bijzijn van burgemeester Jager. Iedereen kan iemand nomineren tot 24 december. Stembiljetten heeft iedereen in de brievenbus gekregen, voor diegene die dit gemist heeft liggen er extra exemplaren naast de stembus (melkbus) in de Albert Heijn Dwingeloo, waar dus ook de ingevulde formulieren ingeleverd kunnen worden.

Online stemmen is mogelijk via de website www.sdadwingeloo.nl. Het aantal stemmen is niet van belang, het gaat om de motivatie. De winnaar wordt gekozen door een afvaardiging van drie verschillende buurtverenigingen. Op vrijdag 3 januari wordt iedereen vanaf 20.30 uur met een glas bubbels ontvangen en gaat het programma om 21.00 uur van start.

Na de uitslag van de verkiezing kunnen de voetjes van de vloer met muzikale ondersteuning van Geert Jan Brader.