Kerstmarkt Vledder hoopt op doorgang

Vledder - De voorbereidingen voor de kerstmarkt en de kerstwandeling in Vledder zijn in volle gang. De organisatie bestaande uit Anita Meijer, Annie Koopman en Jack de Vries houden nu al de weersvoorspellingen in de gaten. Vorig jaar werd de kerstmarkt vanwege een storm en hevige regenval afgeblazen.

De markt wordt gehouden op 14 december van 12.00 tot 18.00 uur. Er komt een sportplein waar alle sportverenigingen zich presenteren en Scouting van Swietengroep uit Vledder gaat de hele middag opkomst houden en hun medewerking verlenen aan de markt.

Wensenboom

De oudjaarsvereniging komt weer met een wensenboom, waar iedereen een persoonlijke wens kan achterlaten voor een dierbare of bijzonder persoon; sommige wensen komen ook in vervulling tijdens de markt.

De Dorfplatzmuzikanten, VCE Zendenstriekers en muziekkids Westerveld treden bij diverse locatie op de markt op. In de kerk is er een korenfestival en de midwinterhoornblazers zullen daar voor een mooie muzikale afsluiting zorgen. De kinderen kunnen zich in de bibliotheek laten schminken en de kerststal met daarbij de schapen ontbreekt natuurlijk ook niet op de markt.

Verder zijn er mooie versierde kramen in kerstsfeer en de vele brandende lichtjes maken het plaatje compleet.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor op de markt ; aanmelden kan via www.thomas09.nl, of (06) 50884614.