Aart Scherff opent de deuren van Podologie Dwingeloo

Dwingeloo - Register Podoloog Aart Scherff is gespecialiseerd op het gebied van voetklachten, voet gerelateerde klachten en houdingsproblematiek. Scherff opent op 3 januari de deuren van Podologie Dwingeloo. „Met zorg en aandacht help ik mensen om weer pijnvrij te kunnen functioneren.”

Veel voorkomende klachten zijn: pijnlijke voeten, hielpijn, knieklachten en rugklachten. Een afwijkende voetstand kan een oorzaak zijn. „Graag kijk ik met u naar de mogelijke oorzaak van uw klachten”, vertelt Scherff.

Nieuwste meetapparatuur

Bij Podologie Dwingeloo wordt ter ondersteuning van het onderzoek gebruik gemaakt van de nieuwste meetapparatuur. Zo wordt er op 2d scan een afdruk van voeten gemaakt. Ook kan er een meting worden verricht op een drukmeetplaat. De drukmeetplaat laat op het beeldscherm een afdruk van de voet zien in kleur. Hierbij zie je waar veel of weinig druk is onder de voet. De voet staat niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houding- en bewegingsapparaat, zoals knieën, heupen, rug en nek.

Podologie Dwingeloo werkt onder andere samen met Maaike van Nijstad Fysiotherapie. Vanuit een multidisciplinaire benadering kan er gekeken worden naar de beste behandeling van de klacht. Podologie Dwingeloo is gevestigd in de praktijk van Nijstad Fysiotherapie aan de Nijstad 4 in Dwingeloo.

Contact

Benieuwd wat Podologie Dwingeloo voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via (06 21338518 of neem een kijkje op www.podologiedwingeloo.nl.