Start Natuurlijke Yoga in Diever

Diever - In de workshop ruimte van Couleur Vocale vindt vanaf woensdag 22 januari een nieuwe yoga cursus plaats. Voor belangstellenden wordt er een gratis proefles aangeboden.

Het hoofdthema van de natuurlijke yoga ‘soepel ontstressen en ontspannen’, is gericht op het ervaren van meer verbinding, ontspanning en ruimte. Er wordt veel gewerkt met natuur-visualisaties. De lessen zijn door aandacht voor eenvoud, aarden en mindfulness zeer geschikt voor de actief oudere yoga belangstellende.

Proefles

De eenvoudige vloeiende bewegingen van deze yoga vorm maakt de lessen zeer toegankelijk. Voor belangstellenden is er een gratis proefles op woensdag van 10.30 tot 11.45 uur. Aanmelden kan bij Annemieke Kronenburg: (06) 30662272. Voor nadere informatie zie www.natuurlijk-stromen.nl.

Yoga

Yoga betekent eenheid, de meditatieve beoefening creeert rust in ons hoofd en verbinding tussen lichaam en geest. Intensief computer of telefoon gebruik bijvoorbeeld is een extensie van onze mind, we gaan uit het contact met ons lichaam en krijgen een vol hoofd. Yoga-beoefening bevordert dat we meer een geheel worden en meer in balans komen. De oefeningen daarnaast bevorderen onder meer de bloedcirculatie, verlagen het hartritme en verbeteren de zuurstofopname. Deelnemers gaan vaak beter slapen door regelmatige oefening.