Aanmelden voor Bittervolleybaltoernooi

Dwingeloo - De SDA Dwingeloo organiseert ook dit jaar weer het jaarlijkse volleybaltoernooi in sporthal de Hulsebosch.

Het voormalige ‘buurtvolleybal’ is sinds dit jaar omgedoopt tot het Bittervolleybaltoernooi. Vanaf heden mogen nu niet alleen buurtverenigingen deelnemen, maar ook vriendenteams, bedrijventeams, familieteams enzovoort. Ook zal dit jaar voor het eerst sinds jaren weer de finaleavond feestelijk worden afgesloten met de muzikale omlijsting van een DJ.

De voorrondes vinden dit jaar plaats op maandag 20 en woensdag 22 januari. Op zaterdag 25 januari wordt de finale gespeeld.

Een team opgeven (via de website www.sdadwingeloo.nl) kan tot en met donderdag 16 januari. Er wordt alleen met mixteams of damesteams gespeeld en recreanten zijn toegestaan. Tevens mag elk team één NeVoBo speler of speelster hebben. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar en elk team dient tenminste twee dames te bevatten die ook in het veld moeten staan.

Trainen

Volleybalvereniging Wesselink DOK Dwingeloo - Diever biedt ook dit jaar weer gratis trainingen aan om goed voorbereid het veld in te gaan tijdens het Bittervolleybaltoernooi.

De eerste training heeft plaatsgevonden op donderdag 9 januari, de tweede open training wordt gehouden op donderdag 16 januari vanaf 20.00 tot 21.30 uur.

Wie dus de techniek nog wat wil verbeteren is welkom in sporthal de Hulsebosch in Dwingeloo.