Antiek en brocante bij toneelvereniging Lesturgeon

Vledder - Toneelvereniging Lesturgeon uit Vledder is na maanden repeteren bijna klaar voor een drietal voorstellingen in de Tippe in Vledder. Op zaterdag 25 januari, 1 februari en 8 februari gaan zij het publiek vermaken met hun blijspel dat zich dit jaar afspeelt in de antiek- en brocantewinkel van de familie Aalbers.

Lesturgeon staat al sinds 1884 in Vledder op de planken en trekt jaarlijks driemaal een volle zaal. Dit jaar zullen de spelers het stuk ‘Aalbers antiek en brocante’ van Evelien Evers ten tonele brengen. Een hilarisch stuk met onder andere koopjesjagers, eerlijke en minder eerlijke personen en familieleden die ‘problemen’ komen bespreken en ruzies uitvechten.

Kaarten

De voorverkoop is dit jaar op 18 januari bij Albert Trompetter (Kreuzeveen 43) en Jannie Pals (Pr. Beatrixstraat 2) tussen 10.00 en 12.00 uur in Vledder. Daarna zijn de kaarten bij deze adressen en aan de zaal verkrijgbaar, maar vol is echt vol.

Theaterdiner

Het is dit jaar weer mogelijk om tegen een speciaal tarief een entreekaart mét diner bij de Tippe te verkrijgen. Het diner zal om 17.00 uur starten voorafgaand aan de avondvoorstellingen op 25 januari en 1 februari. Op 8 februari zal het diner geserveerd worden na de middagvoorstelling. Reserveren is noodzakelijk en kan bij Jannie Pals: (0521) 382700 / (06) 25102019.

Meer informatie: www.lesturgeon.nl en via Facebook.