“Oudjes” vv Havelte op zoek naar nieuwe leden

Havelte - Het vierde team van de voetbalvereniging Havelte is op zoek naar mannen die het leuk vinden om op woensdagavond een balletje te trappen.

Het veteranenteam bestaat al ruim 20 jaar. De laatste twee jaar is een aantal spelers afgehaakt. Niet omdat ze het niet meer gezellig vinden, het zijn meestal fysieke probleempjes die stoppen onvermijdelijk maken. De leeftijd varieert nu van 40 tot 66 jaar. Elke woensdagavond trainen (lees: spelen een partijtje) de mannen van 20.00 uur tot 21.15 uur, waarna er natuurlijk nog een “derde helft” volgt in de kantine.

Tot de aanvang van het huidige seizoen deed het team op de vrijdagavond mee aan een 7:7 competitie. Dit is een regionale competitie van zo’n acht speelavonden per seizoen met teams van veertig jaar en ouder. Er wordt vier keer gespeeld in het najaar en vier keer in het voorjaar. Door spelerskrapte is Havelte hiermee gestopt.

Mannen die zin hebben om een balletje mee te trappen, zijn welkom om eerst een paar keer vrijblijvend te trainen op sportpark De Meerkamp in Havelte. Bij voldoende groei kan wellicht het komende seizoen weer teruggekeerd worden in de 7:7 competitie.

Voor meer informatie: Aart Seuters, 06-40402054 of a.seuters@online.nl