Arne en Annemarie exposeren in Over Entinghe

Dwingeloo -Arne Brink en Annemarie Borghuis exposeren van tot eind maart in Dorpshuis Over Entinghe in Dwingeloo. Arne maakt pentekeningen en Annemarie maakt objecten van textiel.

Arne is in 2017 afgestudeerd aan Academie Minerva te Groningen.

Hij is fulltime bezig met het maken van grote pentekeningen zowel in opdracht als vrij werk. Bijzonder is dat hij niet tekent met potlood, houtskool of Oost-Indische inkt, maar met zwarte ballpoints. Arne tekent zeer gedetailleerd, bovendien spelen metamorfoses vaak een rol. Veel onderwerpen zijn verstopt in zijn tekeningen. Hoe langer er naar gekeken wordt, des te meer details in zijn werken worden ontdekt. Met zijn werk wil hij mensen boeien en laten ontdekken. In Over Entinghe is een selectie van zijn vrije werk te zien. Arne is bijna dagelijks te vinden in zijn atelier De Zwarte IJsbeer, Dieversluis 2F te Dieverbrug.

Divers

Annemarie heeft een opleiding textiele werkvormen, volgde diverse cursussen en heeft in 2017 de tweejarige kunstopleiding bij Academie De Werker afgerond.

Het werk van Annemarie is zeer divers, maar het gebruik van textiel heeft haar voorkeur. Het werk ontstaat door het materiaal en soms een ‘thema’. Herkenbaar is altijd een zekere mate van rust door ritme, herhaling en kleuren in ton-sur-ton.

De expositie is te bekijken tijdens de openingsdagen van het dorphuis aan de Entingheweg.