Groot bevrijdingsconcert, wie doet mee?

Havelte - In het kader van de 75-jarige herdenking van de bevrijding heeft de gemeente Westerveld een uitgebreid- en feestelijk programma opgesteld. Het kerkkoor Havelte houdt op 5 mei in samenwerking met de High Moore Brass een bevrijdingsconcert in de Clemenskerk in Havelte.

Voor dit concert, waar onder andere liederen van Vera Lynn worden uitgevoerd, worden gastleden uit de gehele gemeente Westerveld uitgenodigd om deel te nemen. Het concert begint om 16.00 uur en zal ruim een uur duren. De repetities zijn op donderdagmorgen van 09.30 tot 11.15 uur in de Nije Wheeme, naast de Clemenskerk in Havelte. De 1se repetitie vindt plaats op donderdag 5 maart.

Actief programma

Het kerkkoor Havelte bestaat al 87 jaar en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een volwaardig koor, dat jaarlijks een actief en vol programma heeft. Het koor staat onder leiding van Johan Rodenhuis en de vaste begeleidster/pianiste is Ruth Pos. De High Moore Brass is een koperkwartet uit Hoogeveen onder leiding van Martin Oosterwijk. Het kwartet heeft een grote naam verworven in Nederland en treedt regelmatig op in het hele land.

Voor nadere informatie en voor opgave: (0521) 345219 of janenrickschuring@gmail.com.