Bestuur SDA is weer op volle sterkte

Dwingeloo- Het bestuur van Stichting Dorps Activiteiten Dwingeloo is weer op sterkte. Tijdens de jaarvergadering zijn Marian Dekker en Britt Huitink tot het bestuur toegetreden.

Ook is maandagavond het afgelopen jaar besproken en werden de plannen voor 2020 toegelicht.

Na beiden zes jaren in het bestuur van het SDA gezeten te hebben, nam zowel Annelyn Sattler als Joyce van der Koogh afscheid. Voorzitter Bram Bloemerts bedankte de twee voor hun tomeloze en vrijwillige inzet. „In zes jaar tijd organiseer je veel en maak je veel mee wanneer je in het bestuur zit. Van dorpsfeesten tot kerstwandelingen en van Nieuwjaarsborrels tot palmpaasoptochten. Het is nu tijd om de stokjes door te geven”, aldus de dames.

Ter vervanging zijn Marian Dekker en Britt Huitink bereid gevonden om toe te treden tot het bestuur en de aanwezigen stemden hier unaniem mee in. Ongewijzigd binnen het bestuur blijven de rollen van Bram Bloemerts als voorzitter en Hans Mollink als secretaris. Het penningmeesterschap blijft in handen van Bert Bult. Jenny Mertens, Bea Boer, Erik Nijstad en Emiel Stolk maken het bestuur compleet.

Naast de bestuurswisseling werd afgelopen maandagavond bovendien teruggekeken op het jaar 2019 waarbij uiteraard ook het succesvolle dorpsfeest de revue passeerde. Dit werd gevolgd door de plannen voor 2020 te bespreken. Naast de terugkerende evenementen als onder andere de pubquiz, het klaverjaskampioenschap en het Volley-bitterbaltoernooi, werden ook enkele nieuwe plannen besproken.

 

Feest

Zo zal het SDA op vrijdagavond 6 maart een feest organiseren in de zaal van Hotel de Brink, onder het motto ‘gewoon omdat het kan’. Nadat ook de financiële zaken waren besproken was het officiële gedeelte van de vergadering afgelopen.

Belangstellenden konden nog even gezellig blijven hangen om een compilatie te bekijken van filmpjes over en door Dwingelers die eind jaren '90 waren opgenomen en destijds bij de jaarwisselingen te zien waren.