Magische ketting maken in de BiebFabriek van bibliotheek Havelte

Havelte In de BiebFabriek van Bibliotheek Havelte gaan deelenemers op vrijdag 28 februari aan de slag met het maken van een Magische Ketting.

„We gaan een mooie lichtgevende ketting in maken. Met een striptang, batterijen en draadjes maak jij de coolste hanger!”, laat de bibliotheek weten. De activiteit duurt van 14.30 tot 16.00 uur. Kinderen moeten zich van te voren aanmelden voor deze activiteiten. Dit kan via www.bibliotheekhavelte.nl.

BiebFabriek

De BiebFabriek is dé plek waar kinderen aan de slag kunnen met technische en digitale vaardigheden. Hier leren zij in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

Digitale en technische vaardigheden zijn in de 21ste eeuw belangrijker dan ooit tevoren. Toch zijn de kennis en ontwikkeling van deze vaardigheden bij iedereen nog lang niet altijd vanzelfsprekend. Met de BiebFabriek wil de bibliotheek de wereld van de techniek en computers op een toegankelijke manier beschikbaar te stellen voor het publiek.

Meer weten over de BiebFabriek? In de agenda van de bibliotheekwebsite staat wanneer welke activiteiten worden gehouden. Ook kun je een kijkje nemen op www.biebfabriek.nl.