’t Wildryck steunt gymvereniging DOS met ludieke actie

Dwingeloo Nadat eigenaar Auke de Haan van ’t Wildryck een sponsorbrief ontving van de sponsorcommissie van DOS, begon er van alles te ratelen bij hem.

Ook Auke de Haan begon ooit zijn sportieve carrière met gymnastiek. Door zijn drukke bestaan als veehandelaar en als eigenaar van ’t Wildryck - eerst samen met Neeltje Oostra en sinds afgelopen jaar alleen - komt het sporten er alleen niet altijd meer van. Nadat hij de sponsorbrief had gelezen, ontstond een prachtig sponsorplan.

Naast een startbedrag wil eigenaar Auke de Haan voor iedere gast uit de omringende dorpen, die bij ’t Wildryck komt dineren, €5,00 doneren aan de gymvereniging. „In de Gasterij van ’t Wildryck ontvangen we naast de vakantiegangers ook graag gasten uit onze eigen omgeving”, licht Auke toe. Voor deze gasten is het dus wel van belang dat ze bij de betaling noemen dat ze DOS een warm hart toedragen.

De Gasterij van ’t Wildryck heeft de bewoners uit de buurt zeker wat te bieden. De chef van het sfeervolle restaurant kookt de fijnste gerechten volgens een wisselende menukaart. Ook een familiedag of jubileumfeest past prima in het restaurant. Op dagen met goed weer is het aangenaam zitten op het terras. Op de eerste verdieping is een geschikte ruimte voor vergaderingen en workshops. Voor de jeugd zijn er genoeg sport- en speelmogelijkheden en er is zelfs een zwembad voor jong en oud.