Arda van Bockom is nieuwe ‘bewoner’ van ’t Plein

Dwingeloo - Op het Plein aan de Heuvelenweg 34e is Arda van Bockom druk bezig haar werkruimte in te richten. Op de eerste plaats is Art - A een schildersatelier, daarnaast heeft Arda haar werk gedurende 12 jaar in de gezondheidszorg als beeldend therapeute en psychodramatherapeute.

Ze zal enkele dagen in de week in het atelier aanwezig zijn, waar zij ook een inloopochtend organiseert en vanaf oktober workshops wil verzorgen voor 4 tot 7 personen. „Dit is natuurlijk afhankelijk van de coronamaatregelen", verduidelijkt ze. Wie Iets meer wil weten over schilderen en of tekenen, is welkom op afspraak.

Verwerking

„Mensen komen door de tijd met veel verlies in aanraking. Met de rouw en of verwerking ervan kunnen ze gecoacht worden om hier uit te komen. Als psychodramatherapeut, gecombineerd met beeldende therapie, wordt bekeken welke behandeling het beste is", vertelt Arda. Ook hiervoor kunnen ze op afspraak bij Arda terecht (06-21489268).

Haar reis door de Wadi Rum woestijn onlangs, heeft haar super gelukkig gemaakt. „Alles waar ik me vroeger zorgen om maakte, of ik wel voldeed aan de verwachtingen of wensen van anderen én mezelf, is weggevallen. Ik leef nu met een open hart." En dat wil ze graag overbrengen naar mensen die dit ook willen ervaren. Om iedereen kennis met haar werkzaamheden te kunnen laten maken houdt ze zaterdag 4 juli op de Heuvelenweg 34e van 11.00 tot 15.00 uur open dag.