Open Atelierroute Dwingeloo gaat weer van start

De Open Ateliers Dwingeloo (OAD) opent in juli, augustus en september haar deuren voor publiek. Dit jaar is er vanwege het coronavirus geen overzichtsexpositie te zien in de St. Nicolaaskerk in Dwingeloo.

De deelnemende kunstenaars stellen hun atelier open voor publiek in de Open Weekenden van 18-19 juli, 15-16 augustus en 19-20 september. Bekijk het werk van Annemarie Borghuis, Margit Borst, Arne Brink, Frans van den Brink, Levien Drost, Gerdien Halfman, Kiki Liem, Jan Looman en Margriet Steenbergen. De ateliers zijn coronaproof ingericht.

Wie alvast een indruk wil krijgen van de kunstenaar en zijn of haar atelier, kan een kijkje nemen op de website www.openateliers.nl. De kunstenaars hebben filmpjes gemaakt die te zien zijn op deze website.

Routekaart

De ateliers zijn verspreid over het pittoreske gebied van Dwingeloo te vinden. Niet alleen de kunst, maar ook de inspirerende omgeving maakt een bezoek aan de Open Ateliers de moeite waard. De kunstenaars geven graag een toelichting op hun werk en de gebruikte technieken.

De diverse ateliers zijn tijdens het Open Ateliers weekend gratis te bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur.