Bram Bloemerts start eigen bedrijf

Dwingeloo – De gemeente Westerveld krijgt er per 1 augustus een nieuwe ondernemer bij: Bram Bloemerts uit Dwingeloo gaat dan van start met BURO BRAM. In de afgelopen jaren is Bram in diverse functies actief geweest in de evenementen business, waarbij hij betrokken is geweest bij evenementen in het hele land. „Ik ben in die periode vaker de provincie uit geweest dan de twintig jaren daarvoor”, aldus Bram.

Met zijn organisatie- en evenementenbureau wil hij terug naar de regio met de gemeente Westerveld als uitvalsbasis. De vraag is of het slim is om in deze crisistijd een onderneming te starten. „Uitdagend is het in ieder geval”, lacht Bram. „Als gevolg van de coronacrisis zijn er momenteel weinig tot geen evenementen, wat betekent dat ik mijn werkzaamheden in mijn huidige functie in hoog tempo zag afnemen. Aangezien evenementen onder aan het lijstje staan met betrekking tot wanneer het een en ander weer ‘normaal’ wordt, heb ik besloten de organisatie waarvoor ik tot en met eind juli nog werkzaam ben, te gaan verlaten en voor mijzelf verder te gaan.”

Coronaregels

„Juist in deze tijd zie ik het als een uitdaging om leuke activiteiten en evenementen te organiseren die mogelijk zijn binnen de gestelde coronaregels. Met de voorbereidingen is reeds gestart en in augustus zullen de eerste activiteiten in de gemeente gaan plaatsvinden”, laat de startende ondernemer weten.

Naast de activiteiten die Bram zelf gaat organiseren, kan een ieder bij hem onder andere terecht voor de invulling van personeelsuitjes, familiedagen, vriendendagen, pubquizes, scavenger hunts, op maat gemaakte spellen en activiteiten. „De eerste aanvragen zijn al binnen en de agenda vult zich met afspraken, de creatieve molen draait op volle toeren”, besluit de sympathieke Bloemerts.

BURO BRAM is te bereiken op 06-11111577 of per mail, burobram@outlook.com.