Dagblad van het Noorden Herfstfair is het najaarsfeest voor jong en oud

Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus, wordt de Lentefair van Dagblad van het Noorden dit jaar een ode aan de herfst. Het evenement, dat eenmalig wordt omgedoopt tot Herfstfair, vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 september op een vertrouwde locatie, De Tuinen in Frederiksoord.

Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde essentie: een ode aan het buitenseizoen, genietend van elkaars gezelschap in een haast idyllische omgeving. Tussen de ontelbaar vele appel-, peren- en pruimenbomen heten Dagblad van het Noorden en meer dan honderd shopadresjes – op het gebied van tuin, wonen, lifestyle en nog heel veel meer – bezoekers van harte welkom.

De Herfstfair is een feest voor jong en oud. Bezoekers kunnen eindeloos rondsnuffelen en shoppen. Bovendien zorgen leuke activiteiten, heerlijk eten, goede muziek en tonnen buiteninspiratie ervoor dat bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen.

Veilig

De organisatie van de Herfstfair streeft ernaar een zo veilig mogelijk evenement te realiseren. Daarom worden de RIVM-richtlijnen en het landelijke evenementenprotocol gevolgd. Dat betekent ruime paden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en startblokken met vooraf ingestelde capaciteit waardoor bezoekers in fasen worden toegelaten.

Belangstellenden zijn op beide dagen welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar voor 7,50 euro p.p., kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn extra voordelig verkrijgbaar op dvhnherfstfair.nl/tickets met de kortingscode LEZERSVOORDEEL. Er is voldoende parkeerruimte. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Meer informatie: www.dvhnherfstfair.nl