Een steigerhouten meubel op maat? Laat het maken.

Aangeboden door: vanlonden.com

Heb jij al een metaformose in de planning? Het najaar is het uitgelezen moment om je inrichting onder de loep te nemen. Vanaf nu zitten we vaker binnen. Het wordt niet alleen kouder, maar we leven ook nog steeds in coronatijd. Als je dan toch vaker binnen zit, is dat net even aangenamer in een woning die helemaal naar wens is.

Vraag jezelf dus eens af of je nog ‘happy’ bent met je huidige inrichting. Ben je nog blij met je de kleuren of het behang op de muur? Is je eettafel nog naar wens? Wil je een grotere kast of juist een kleinere? Of ben je juist op zoek naar een nieuw bed, nachtkastjes of een badkamermeubel? Woonwensen zijn er altijd. Ieder meubel is op maat en naar eigen wens te maken. Steigerhout is hier erg geschikt voor.

Waarom je meubel op maat laten maken?

Ieder huis of ruimte is anders. Soms wil je een meubel in die ene hoek en dan is maatwerk een uitkomst. Of je hebt een eigen idee voor een ontwerp en wil daarmee persoonlijkheid aan je interieur toevoegen. Het stoere, robuuste steigerhout is makkelijk te bewerken en dus ideaal voor het realiseren van jouw droommeubel. De steigerhoutspecialisten van VanLonden.com hebben inmiddels jarenlange ervaring in het maken van steigerhouten meubelen op maat. Dit doen zij voor woning, tuin, winkel, kantoren en horeca inrichtingen. Geen ontwerp is te gek en VanLonden.com denkt graag met je mee om je droommeubel te ontwerpen. Alles is hierbij mogelijk. Steigerhout gaat ook jarenlang mee en door je meubel te laten afwerken met grey wash of een andere beits geef je het meubel net nog wat extra’s. Zo is je meubel helemaal naar je zin.

Inspiratie genoeg

Dankzij de bijna 20 jaar ervaring heeft VanLonden.com al vele meubels ontworpen en in elkaar gezet. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van kinderbedden zoals hoogslapers, halfhoogslapers, ledikanten en eenpersoonsbedden. Met steigerhouten hoogslapers kun je daadwerkelijk alle kanten op. Wat te denken van een trapgevelbed, een kasteelbed of een bed in de vorm van een huisje? Ieder bed kan passend worden gemaakt. Bij hoogslapers is het mogelijk om bijvoorbeeld de trap aan de linkerzijde te laten monteren in plaats van de rechterzijde. Of compleet te maken met een bureau of een kast voor extra opbergruimte.

Levering in Nederland en België

Liever een ander meubel? Ook voor allerlei soorten kasten, eettafels, kantoormeubilair houten lijsten, speelgoedkisten, nachtkastjes ben je bij VanLonden.com aan het juiste adres. Ook nu in deze vreemde tijden staan wij voor je klaar. Bij het maken van de meubelen nemen wij de juiste voorzorgsmaatregelen in acht. Daarnaast zijn onze bezorgers goed geïnstrueerd. Je bestelling wordt geheel volgens de geldende coronamaatregelen bij jou thuis bezorgd in Nederland of België.