Sing Kids: Workshop zingen in een popkoor in Havelte

Havelte - Muziekvereniging de Bosnimf organiseert de workshop ‘zingen in een popkoor’ voor kinderen vanaf 8 jaar. De Sing Kids gaan 6 keer samen oefenen onder leiding van een ervaren zangcoach, Yoanique Hillen, en sluiten de workshop natuurlijk af met een optreden. Op het repertoire staan liedjes van Suzan en Freek, Jada Borsato, Fource en natuurlijk hits van kinderen voor kinderen, maar ook de bekendste songs uit Disneyfilms en musicals.

De workshops vinden plaats op maandagavond, van 18.00 tot 19.00 uur in ontmoetingscentrum de Veldkei te Havelte en beginnen maandag 19 oktober. De kosten voor deelname zijn € 15,00.

Yoanique Hillen studeerde zang aan de ArtEZ Hogeschool in Zwolle, en voltooide onlangs haar 2e opleiding aan de Pabo. Naast dit Sing kids projectkoor maakt Swingband Havelte deel uit van Muziekvereniging de Bosnimf.

Inschrijven kan via de mail onder vermelding van naam en leeftijd naar singkidshavelte@gmail.com, of kijk op de speciale website https://sing-kids-havelte.jimdosite.com