Familie Dijkstra domineert clubkampioenschap TV Diever

Diever – De familie Dijkstra domineerde afgelopen week de clubkampioenschappen dubbelspel van de tennisvereniging Diever. Alhoewel de weersvoorspellingen ongunstig waren, werden alle wedstrijden, vrijwel zonder een spatje regen, onder ideale omstandigheden in een zeer gemoedelijke en enthousiaste sfeer afgewerkt.

Zoals in de hele samenleving heeft Corona veel invloed gehad op de activiteiten van de tennisvereniging. Tot 11 mei was er geen enkele activiteit. Daarna kon geleidelijk worden uitgebouwd: enkelspel, aangepaste lessen, dubbelspel, toss, terras, clubgebouw corona-proof. In augustus ging de kantine open.

Borrelcompetitie

In september waren er voor het eerst weer wedstrijden, zoals de gezellige vrijdagavond borrelcompetitie en de regionale competitie. Na veel wikken en wegen heeft de Technische Commissie het aangedurfd om de afgelopen week de clubkampioenschappen dubbelspel te organiseren. De clubkampioenschappen enkelspel komen dit jaar te vervallen. In een heel gezellige en sportieve sfeer werd gestreden om de titels in het heren-, dames- en gemengd dubbelspel. De titels in 2020 werden als volgt verdeeld: damesdubbel Marjon Dijkstra en Wilma Bosker, herendubbel Dick Dijkstra en Edwin Slager, gemengddubbel Dick Dijkstra en dochter Anne Dijkstra.