Een inbouwhaard als sfeervol middelpunt in je woning

Aangeboden door: kachelsenhaardenwinkel.nl

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een functionele en fraaie toevoeging voor uw woonkamer of keuken, waarmee u de ruimte op sfeervolle wijze kunt verwarmen? Overweeg dan eens om een houthaard of gashaard te laten inbouwen. Het is namelijk mogelijk om van een inbouwhaard een prachtige centrale blikvanger in uw woonkamer te maken.

De houtgestookte inbouwhaarden of gas inbouwhaarden zijn er in tal van uitvoeringen en maten. In dit artikel lichten we de opties van deze moderne sfeermakers aan u toe.

Een gasinbouwhaard of houtgestookte inbouwhaard?

Welke haard u kiest, hangt helemaal af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Beide producten zijn uiteraard flink met hun tijd meegegaan en voldoen aan de modernste technieken en de milieutechnische regelgeving. Doordat het gesloten haarden zijn, geniet u van een hoog rendement en daardoor meer warmte. Echter verschillen houthaarden en gashaarden veel van elkaar. Een van de verschillen is de brandstof. Houthaarden branden op hout. U kunt de haard openen door middel van een liftdeur of draaideur. Een gashaard steekt u snel en eenvoudig aan of uit met één druk op de knop. Daarnaast kunt u ook de intensiteit van het vuur instellen. Kenmerkend van de houthaard is dat u geniet van het knisperende haardvuur. Hiervoor moet u wel zelf een sfeervol vuur creëren door stookhout te stapelen en de luchttoevoer te regelen.

Haarden van de beste merken

In het assortiment van Kachelsenhaardenwinkel vindt u inbouwgashaarden en inbouw houthaarden van de beste merken. Voor ieder merk leveren wij ook de onderdelen voor kachels en haarden, zodat u altijd uw haard in optimale conditie kan houden. Een daarvan is Element 4, waar wij een grote collectie van bieden. U kunt kiezen uit tunnelhaarden, hoekhaarden of een driezichtsmodel bijvoorbeeld. Maar ook gashaarden van Dru, Faber en Kalfire ontbreken niet. Gaat uw voorkeur naar het inbouwen van een houthaard? Dan bieden wij u aan groot aantal populaire merken Rika, Nordic Fire, Morso, Leenders, Contura, Jotul en meer. Er is voor iedere interieur een passende inbouwhaard.

Een inbouwhaard als roomdivider

Beide typen haarden zijn geschikt om toe te passen als roomdivider. Op deze manier heeft u vanaf twee kanten zicht op het vuur en voelt u de warmte. Een ingebouwde houthaard of gashaard geeft zo genoeg warmte voor 2 ruimtes in uw woonkamer. Zo heeft u er zowel profijt van aan de eetkamertafel als op de de bank. Verheugt u zich al op de warmte en de sfeer die een de inbouwhaard u de komende winter kan brengen? De specialisten van Kachelsenhaardenwinkel geven u het beste advies over de uitvoering die het meest geschikt is om in uw woning te plaatsen.

Een 3D ontwerp

Al meer dan 20 jaar realiseren de kachelspecialisten achter de Kachelsenhaardenwinkel maatwerkprojecten. De kachel- en haardenwebshop is onderdeel van Krul Alltech en hierdoor is het mogelijk om u een complete dienstverlening op het gebied van kachels en haarden te bieden.

Een gashaard of houthaard laten inbouwen is maatwerk. Ieder interieur is anders en verdient een eigen maatwerkoplossing. Hierbij is alles mogelijk. Wij vragen u om maatschetsen en foto's van uw inrichting naar ons te mailen. Aan de hand hiervan kunnen wij de kachel of haard op diverse plekken in uw woonkamer schetsen. Is de schets helemaal naar wens? Dan kunnen wij hier ee 3D-ontwerp van maken, compleet afgestemd op uw interieur met materialen als natuursteen en maatwerkmeubels of kasten voor het inbouwen van de houthaarden. Dit doen wij in samenwerking met onze partners.