JO12-1 van vv Dwingeloo zijn kampioen

Dwingeloo - De jongens waren ingedeeld in de eerste klasse en daarmee was eigenlijk al van begin af aan duidelijk dat het een zware poule voor ze zou worden. Op 5 september begonnen de jongens tegen MSC JO-12 en wonnen deze wedstrijd met een spannende score van 7-8. Een week later werd er voor het eerst thuis gevoetbald sinds lange tijd en moesten de jongens aantreden tegen Alcides JO12. Ook dit was op voorhand een pittige tegenstander maar deze wedstrijd werd gewonnen met 5-2.

Zaterdag 19 september mochten we weer richting Meppel om deze keer te spelen tegen FC Meppel. Dit werd een spannende wedstrijd die gelijk gespeeld werd met 4-4. SJO Zuidwolde heeft een wedstrijd verplaatst en deze moest afgelopen dinsdagavond thuis ingehaald worden. De jongens waren in topvorm en wisten deze wedstrijd te winnen met maar liefst 15-0.

Olde Veste

Zaterdagmorgen moest de ploeg naar Olde Veste in Steenwijk en ze wisten dat winst genoeg was voor de titel. De spanning was te zien bij de  jongens en ze stonden dan ook al vrij snel met 1-0 achter. Dat was natuurlijk absoluut niet de bedoeling, dus vanaf de zijlijn werd druk gecoacht om de jongens weer met de kopjes de goeie kant op te krijgen. Olde Veste was een ploeg die echt goed samen voetbalden en onze jongens moesten toch proberen om met hun voetbalkwaliteiten de overhand te krijgen. De jongens kwamen zelfs met 2-0 achter te staan en de kopjes gingen verder hangen. Net voor rust werd het 2-1, na de pauze werd alsnog de zege gepakt met 3-4.