Jeugd Big Stones aan goede kant van de score

Havelte - De jeugd van Rugby Club The Big Stones speelde afgelopen weekend verschillende wedstrijden. Zaterdag speelden eerst de Cubs (

Daarna waren de Colts (<18) aan de beurt. Zij begonnen slecht aan de wedstrijd en stonden al gauw 4 try's achter. Langzaam kwamen zij beter in hun spel, al liep de achterstand nog wat verder op. Aan het eind van de 1e helft gingen de jongens steeds beter spelen, en in de 2e helft waren zij beter dan hun sterke tegenstander. Toch bleef het tot het allerlaatste moment spannend. Uiteindelijk was de winst voor de thuisploeg: 58-53.

Big Bulls

De Junioren (<16) speelden uit in Zwolle. Ook zij hadden een lastige tegenstander. Door goed spel waren de jongens en meisje uit Havelte uiteindelijk toch de sterkste, en wonnen zij met 26-31.

Zondag speelden de heren uit tegen The Big Bulls in Almelo. Zij troffen een sterke, fysieke tegenstander. Hoewel de Big Stones goed speelden, verdedigde de club uit Almelo sterk waardoor de bezoekers moeilijk aan aanvallen toekwamen. De grote, sterke voorwaartsen uit Almelo liepen steeds in op de verdedigende lijn van The Big Stones, waarna zij met snelle uitbraken wisten te scoren. The Big Stones verloor daardoor met duidelijk cijfers: 80-17.