PANNA! Sterrenteam zoekt spelers

Ruinerwold – Kinderen die een leuke voetbalmiddag willen beleven in de buitenlucht, kunnen op vrijdag 16 oktober aan hun trekken komen in Ruinerwold. Op et voetbalveld krijgen ze de kans om een jaar uit te komen in het PANNA! Sterrenteam.

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen mag er nog wel in de buitenlucht gesport worden. Een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal. Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. Daarnaast maken de meest getalenteerde kinderen kans om geselecteerd te worden voor één van de PANNA! Sterrenteams

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan 30 verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag voor een plek in één van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Uiteindelijk worden er drie teams gevormd: Jongens & meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

De PANNA! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!. Meer informatie en inschrijven kan via: www.pannasterrenteam.nl.