Bos Bedden in Nieuwleusen opent pop-up Outlet Store

Na enige voorbereiding is het dan zover. Bos Bedden opent haar tijdelijke pop-up Outlet Store aan de Burgemeester Backxlaan 320 in Nieuwleusen. Zaterdag 24 oktober om 10.00 uur start de eerste verkoopdag.

Deze locatie met circa 300 vierkante meter is gevuld met boxsprings, ledikanten, kasten, matrassen, lattenbodems en bedtextiel met als grote voorwaarde: lage prijzen en op is op.

„In mei van dit jaar hebben wij Demo Deals-weken georganiseerd. Dit om ruimte te maken voor de nieuwe collectie van Eastborn en Pullman. Dat was een groot succes. Alle boxsprings van Eastborn en Pullman zijn in die weken verkocht”, aldus Rutger Veerman, eigenaar van Bos Bedden. Omdat deze collectie vervangen is, is het tijd voor de volgende stap. „Alle testmatrassen gaan we vervangen en het is tijd om ruimte maken voor een nieuwe collectie ledikanten, kasten en andere boxsprings. Dit in combinatie met een grote voorraad in ons magazijn bracht ons op het plan een aparte ruimte hiervoor beschikbaar te stellen. Want Bos Bedden moet actueel zijn. Van daaruit ontstond het idee om een tijdelijke outlet store te openen”, vertelt Veerman. „We hebben leuke ideeën met de winkel en daarvoor willen we snel van onze demomodellen en grote voorraad in ons magazijn af. Er gaat dus echt ontzettend veel in korte tijd weg, voor een super zacht prijsje.”

Na de start komende zaterdag vanaf 10.00 uur zal de outlet store op de vrijdagen en zaterdagen geopend zijn. „Een mooi moment om te profiteren van al dat moois. We reserveren niets en bij koop geldt directe betaling en zelf afhalen. Hier zijn de prijzen namelijk ook naar. Uiteraard hanteren wij ook hier volledig de coronavoorschriften. Zo kan iedereen veilig en verantwoord shoppen.”