Aanleg glasvezel vervroegd naar 1 februari 2021

Aangeboden door: Delta Fiber Netwerk

“Wij zijn blij te kunnen aangeven dat met ingang van 1 februari 2021 DELTA Fiber Netwerk en RENDO Fiber starten met de aanleg van glasvezel in Dwingeloo” zegt Bert Meijerink, directeur van RENDO Fiber. “We hebben samen met de gemeente Westerveld alle afspraken vastgelegd in het convenant. Deze is 13 oktober jl. getekend.

Het nieuwsbericht van de gemeente Westerveld vind je via deze link. In het convenant staan onder andere de gemaakte afspraken over hoe wij de aanleg gaan organiseren en daarbij zorgvuldig omgaan met de openbare ruimte. Door deze goede voorbereiding kunnen we waarmaken wat we zeggen: Glasvezel in Westerveld is dichterbij dan ooit!”

“Uiteraard moeten we wel het behaalde percentage van 35% behalen” vult Jan Willem Bloemen, projectleider, aan. Dat gaat nu goed. Er is veel interesse en mensen kunnen zich nog aanmelden tot 9 december.”

Aansluiting glasvezel is gratis

Jan Willem Bloemen adviseert inwoners de aansluiting serieus te overwegen: ”De aanleg van glasvezel is gratis. DELTA Fiber Netwerk is de derde netwerkbeheerder van Nederland, naast KPN en Ziggo. Wie kiest voor de gratis glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk kan een keuze maken uit diverse telecomaanbieders. We leggen een open netwerk aan en via dat netwerk kunnen diverse telecomaanbieders hun diensten aanbieden. Voor de eerste fase kiezen wij een beperkt aantal aanbieders met een aanbod dat past bij de omgeving en bij vrijwel elke behoefte. Na een jaar wordt de selectie van telecomaanbieders uitgebreid en is er nog meer keuze. Juist in deze tijd wordt steeds duidelijker dat het belangrijk is om over snelwerkend en stabiel internet te beschikken”, vertelt Bloemen. “Veel mensen hebben door de gevolgen van de coronamaatregelen gezien welke vlucht het gebruik van internet heeft genomen. Thuis werken, thuis schoollessen volgen, online doktersconsulten. De verwachting is dat dit deels zo zal blijven, ook als het vanwege corona minder noodzakelijk is.”

Door scherp welkomstaanbod ben je goedkoper uit

Ook over de kosten is Bloemen duidelijk:  ”Kijk goed naar de specificaties van het huidige abonnement en vergelijk dat met ons alternatief op glasvezel. Dan blijkt het meestal niet duurder en in sommige gevallen zelfs goedkoper te zijn. Om ondernemers in deze tijd nog eens extra tegemoet te komen bieden wij € 75,- cashback voor de eerste 100 aanmelders. Zie ook: Glasvezel – Ondernemend Westerveld.”

Aanmelden kan nog tot 9 december!

Meer informatie vind je op gavoorglasvezel.nl. Laten we er samen voor gaan!