Bos Bedden Nieuwleusen houdt een slaapadvies dag

Nieuwleusen - Bos Bedden Nieuwleusen houdt samen met enkele specialisten een slaapadvies dag. Ondanks de vervelende tijd waar we nu allemaal mee te maken hebben, heeft Bos Bedden er uitdaging in gezocht om er een informatieve en gezellige dag van te maken. „Uiteraard houden we hierbij rekening met alle coronamaatregelen en de gewenste veiligheid aldus”, eigenaar Rutger Veerman.

Volgens Veerman bestaat er niet één matras die geschikt is voor ieder mens, maar voor ieder mens is wel een geschikt matras. „Onder het mom daarvan, en omdat we graag een een keer wat extra’s doen, organiseren wij een gezellige en informatieve dag bij Bos Bedden”, aldus Veerman. Op zaterdag 12 december wordt Bos Bedden extra vertegenwoordigd door een viertal merken. Zo is er een waterbed specialist. Maar ook M-line is aanwezig om haar druk verlagende matrassen extra toe te lichten. Daarnaast zal ook Pullman en Eastborn aanwezig zijn. „Merken van Nederlands bodem waar wij als Bos Bedden trots op zijn en graag mee samenwerken. Dit voor een kwalitatief goed en degelijk product.”

Warme kom snert

Bos Bedden gaat deze wij extra warm aankleden door bezoekers te voorzien van Barista koffie, of cappuccino met wat lekkers. „Daarnaast gaat u sowieso niet met een lege maag naar huis, want u krijgt een lekker kom warme snert mee to-go! Dit wordt verzorgd door de plaatselijke mede ondernemer Arian Dijsselhof van Proeflokaal Zuid. In deze moeilijke tijd vind ik het leuk om dit gezamenlijk met Arian op te pakken aldus”, Veerman.

Gezien de coronamaatregelen is het een uitdaging voor het slaapbeddenadviesbedrijf om er een zo informatief en gezellig mogelijke dag van te maken. „In onze ruim opgestelde showroom van 3000m2 is het ons toegestaan maximaal 120 klanten tegelijkertijd te mogen ontvangen. Deze aantallen hebben wij nog eens gehalveerd om zo verzekerd te zijn van extra veiligheid. Daarom ook een kleine tip; indien mogelijk zouden wij graag met u een afspraak willen maken. Geheel vrijblijvend, maar om voldoende tijd voor elkaar te hebben. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.”

Mail of bel voor afspraak naar (0529) 481223 of info@bosbedden.nl.