Twan ten Heuvel van start met installatiebedrijf

De Wijk/Meppel - In deze roerige tijden voor jezelf beginnen is best opmerkelijk. Daar is de uit De Wijk afkomstige Twan ten Heuvel (24) het zeker mee eens. Het weerhield de jonge ondernemer, die sinds kort in Meppel woont er echter niet van om voor zich zelf te beginnen. Vanaf 13 oktober is Ten Heuvel Installaties operationeel. Bij dit bedrijf kunnen mensen terecht voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden op het gebied van: water, gas, elektra, sanitair, verwarming en onderhoud.

Ten Heuvel: „Als installateur, loodgieter en elektricien zijn we voornamelijk actief in renovaties, onderhoud, uitbreiding en nieuwbouw op zowel de particuliere als de zakelijke markt." Ook bij eventuele problemen, zoals een lekkage of een cv-storing, probeert de jonge ondernemer zo snel mogelijk het probleem te verhelpen.

Fijne kneepjes

De eerste schreden op het pad zette Ten Heuvel bij Duiveman installatietechniek , waar hij als stageloper de fijne kneepjes van het vak leerde. Bij Peter van der Molen Installaties en Feenstra verwarming deed hij eveneens veel praktijkervaring op. „Van jongs af aan had ik al de droom en ambitie om voor mezelf te beginnen. Het is misschien bijzonder om dat in coronatijd te doen, maar ik heb besloten om gewoon de stoute schoenen aan te trekken en van start te gaan. Tot nu loopt het best goed." Om de klanten goed te kunnen bedienen, is geïnvesteerd in een goede bedrijfsbus en bijbehorende gereedschappen. Ook de gloednieuwe website is al actief. Hierop staan alle specialisaties en werkzaamheden en omschreven.

„Bij ons staat de klant centraal. Wij denken graag met ze mee en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Het gaat immers om comfort in huis, of dit nou over verwarming, verlichting of andere installatiewerkzaamheden betreft." Ten Heuvel Installatie werkt met de beste materialen en vooraanstaande merken, zodat een lange levensduur van de installatie gegarandeerd is. „We geven graag een eerlijk advies dat aansluit op de persoonlijke situatie en wensen. Plus een vakkundige installatie voor een eerlijke prijs."