Pakketservice voor lokale ondernemers in Dieverbrug

Dieverbrug – De Hub Dieverbrug heeft sinds woensdag een nieuwe functionaliteit. Er is een nieuwe onbemande pakketservice in Dieverbrug gerealiseerd. Vanaf 13 januari staat er op de hub namelijk een pakketkluis, bestaande uit 58 lockers met verschillende afmetingen.

Iedereen kan hier pakketten afleveren en afhalen, van lokale (retail)ondernemers, bezorgdiensten, recreanten en webshops. De pakketservice is 24/7 beschikbaar. Zo kunnen de producten op ieder moment van de dag aan klanten worden geleverd. De kant haalt dan het pakket op wanneer het hem of haar uitkomt. Met deze pakketservice kunt u sneller leveren dan een webshop.

Stickers

De pakketservice is naar verwachting vanaf volgende week te gebruiken nadat de kluizen van stickers zijn voorzien. Ondernemers die gebruik willen maken van de service, kunnen een e-mail met NAW-gegevens naar m.valley@deburen.nl sturen. Dan wordt daarna een inlogcode voor een eigen portaal verstrekt en een bezorgers-inlog voor de pakketkluis. Zodra de pakketservice werkt, kan een besteld pakket op de portaal worden aangemeld en wordt een QR-code verstrekt. Bij de lockers hangt een display waar de ontvangen QR-code moet worden gescand, waarna een kluis opent waarin het pakket kan worden achtergelaten. De klant krijgt een melding op zijn/haar telefoon met ook een QR-code, om het pakket af te halen.

www.reisviahub.nl/pakketkluizen.