Hair & Beauty van den Berg houdt contact met de klanten

 Ruinerwold – Voor kapsalons zijn het barre tijden, zo ook voor de familie Van den Berg in Ruinerwold. Lucel, Femke en hun twee dochters Lita en Vera houden de moed erin. Dat doen ze in hun salons in Ruinerwold en Hoogeveen met in totaal 11 medewerkers, waarvan er 3 ook schoonheidsspecialist zijn. „Wij hebben een brede klantenkring met een grote regiofunctie, zowel in Ruinerwold als in Hoogeveen. Wij proberen in deze lockdown creatief nog wat contact te houden met de klanten. We hebben als kappers in het voorjaar met de eerste lockdown de deuren ook al 8 weken dicht moeten houden. Toen we weer open gingen dachten we dit overleefd te hebben, zowel financieel als dat we onze klanten gelukkig weer terug zagen komen”, kijkt Lucel terug. „Maar de tweede lockdown was wel even slikken, twee weken voor kerst, dat is voor ons als kappers normaal gesproken de drukste periode van het jaar. En nu afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie weer 3 weken verlengd. We krijgen weinig tot geen financiële compensatie. Dan moet je de knop omzetten en zorgen dat je er toch positief en gemotiveerd in blijft staan.”

Valenntijnsactie

De familie voelt dat de klanten erg met ze meeleven „Dat motiveert ons als team. Daardoor hebben we het gelukkig best druk met de verkoop van producten en verf/uitgroeisetjes. Verder zijn we actief op Facebook en Instagram met verschillende acties. Zo hadden we de afgelopen drie weken een actie dat, als je een product kocht, je meedeed met een verloting. Met als hoofdprijs, JBL draadloze oordopjes en nog een aantal andere leuke prijzen.”

Momenteel heeft de kapsalon een Valentijnsactie. „Dit doen we samen met café De Kastelein en De Klok uit Ruinerwold, ’t Wapen van Ruinen en Paviljoen Nijstad uit Hoogeveen: de Mooi & Lekker boxen. Je favoriete product(en) uit onze salon stel je zelf samen, of je vraagt ons om advies. Je kunt kiezen uit een borrelbox, brunch of diner. Voor vragen en opgave neem contact met ons op. Wij bezorgen de pakketten op Valentijnsdag bij de mensen thuis.” Bestellen kan tot en met 12 februari. En dan hoopvol: „We hopen jullie zo snel als mogelijk weer te verwelkomen in onze salon, want onze handen jeuken.”

Info in Ruinerwold 0522-481239, Lucel 06-21681307-; Lita 06-57625932. Hoogeveen: 0528-262305; Vera 06-22022102. info@kapsalonvandenberg.nl

www.kapsalonvandenberg.nl, Facebook en Instagram: Hair en Beauty van den Berg, @vandenberghairbeauty.